Vehaber Logo


İçişleri Bakanı Soylu: Size devleti tanıtacağız

İçişleri Bakanı Soylu: Size devleti tanıtacağız 2020-08-11 06:40:55 - 2021-09-05 00:13:37    
Edirne'de konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ' Size kim dedi oyu alacaksınız da bir belediyeyi terör örgütüne peşkeş çekeceksiniz? Siz devleti ne zannediyorsunuz? Siz milleti ne zannediyorsunuz? Devleti tanımamışsınız, size devleti tanıtacağız' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Edirne İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, Avrupa'nın belediyelere yapılan kayyum atamalarını kabul etmediğini söyledi.

"Peki bu belediyeler sabahtan akşama kadar terör örgütüne bomba taşıyacaklar, bu belediyeler insan kaynaklarına verdiği maaşla birlikte terör örgütlerinin finansmanını sağlayacaklar, her ihaleden terör örgütüne pay ayıracaklar. Neymiş, eş başkanlara yasak getirmişiz" diyen Soylu "Kandil'in atadığı eş başkanlara yasak da getiririz, 'Hayır' da deriz, öyle bir şeyi de kabul etmeyiz. Hukuk devletinin kuralları burada Edirne'de belediye başkanı neye tabi ise Diyarbakır'daki, Amasya'daki belediye başkanı da öbür taraftaki belediye başkanı da herkes aynı kurallara aynı hukuka tabidir. Size kim dedi oyu alacaksınız da bir belediyeyi terör örgütüne peşkeş çekeceksiniz? Siz devleti ne zannediyorsunuz? Siz milleti ne zannediyorsunuz? Demokrasiyi istismar edeceksiniz, aldığınız oyla bu ülkeyi bölmek için çaba sarf edeceksiniz biz de sessiz kalacağız öyle mi? Devleti tanımamışsınız, size devleti tanıtacağız, bu milleti tanıtacağız. Şunu çok açık ve net söyleyeyim, bunları söyleyen ve söyleten millettir" şeklinde konuştu.

son dakika
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü