Vehaber Logo


ÖĞRENCİLERE BIÇAK, SATIR, PALA VE SOPA GİBİ KESİCİ ALETLERLE SALDIRAN KİŞİ SAVCI YAPILDI

Öğrencilere bıçak, satır, pala ve sopa gibi kesici aletlerle saldıran kişi savcı yapıldı 2024-05-22 15:22:18 - 2024-05-22 16:02:58    
Ankara Üniversitesi’nde solcu öğrencilere kesici aletlerle yapılan saldırılara katılan ve elinde bıçakla görüntülenen ülkücü Süleyman Doğruöz, Saray'daki kura çekiminin ardından Adana Ceyhan Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.

MHP kadrolarının yargı içindeki kadrolaşması hız kesmeden sürüyor. Ankara Üniversitesi’nde 'ülkü ocakları hukuk fakültesi teşkilat başkanlığı' görevini yürüten ve sol görüşlü öğrencilere bıçak, satır, pala ve sopa gibi kesici aletlerle yapılan saldırılarda yer alan Süleyman Doğruöz, savcı yapıldı.

Doğruöz, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Saray’da gerçekleştirilen 26’ncı Dönem Adli Yargı ve 16’ncı Dönem İdari Yargı Kura Töreni’nin ardından Adana Ceyhan Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. 1044 hâkim ve savcıyla birlikte Doğruöz’ün atamasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete’de yer aldı.

Süleyman Doğruöz’ün adı, öğrencilik döneminde solcu öğrencilere yapılan saldırılara katılması nedeniyle medyaya yansımıştı.

Haziran 2017’de Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde ülkücü bir grup, sol görüşlü öğrencilere bıçak, satır, pala ve sopalarla saldırmış, iki gün süren saldırılarda fakülte binasını da tahrip etmişti.

Saldırıya ilişkin bir fotoğrafta, Adana Ceyhan Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Süleyman Doğruöz’ün elinde bıçak tuttuğu görülmüştü.

savcı
Fotogalerie Videos Last-Minute-Nachrichten Videokategorie Fotokategorie Vehaber Kontakt Impressum Menü