Vehaber Logo


SOSYAL MEDYA TARTIŞMASINDA 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU DÖVÜP KALBİNİ DURDURAN AKRANLARI TUTUKLANDI

Sosyal medya tartışmasında 14 yaşındaki çocuğu dövüp kalbini durduran akranları tutuklandı 2024-05-20 14:48:42 - 2024-05-20 14:48:42     ©DHA
Bursa'nın İnegöl ilçesinde sosyal medyadan tartıştıkları 14 yaşındaki H.K.'yı sokak ortasında tekme- tokat döverek hastanelik ederek kalbinin durmasına neden olan 16 yaşındaki Yusuf G. ve arkadaşı 17 yaşındaki Seyfi E., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olay anı güvenlik kamerasına da yansırken, durumu ağır olan H.K.'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Olay, geçen 17 Mayıs günü saat 18.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi, İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, H.K. ile Yusuf G. arasında sosyal medyada başlayan tartışma, kısa sürede büyüdü. İstiklal Caddesi’nde buluşan H.K. ile Yusuf G. ve arkadaşı Seyfi E. arasında çıkan tartışma, gerginliğin artması sonucu kavgaya dönüştü. Yusuf G. ve Seyfi E.'nin tekme ve yumruklarla darbettiği H.K. kanlar içinde kalırken, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Kavgayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kalbi durdu

Sağlık ekiplerince ilk kontrollerinde kalbi durduğu belirlenen H.K., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahale sonucu kalbi tekrar çalıştırılan H.K., Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedaviye alınan H.K.’nın, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Tutuklandılar

Polis ekiplerinin çalışması sonucu gözaltına alınan Seyfi E. ve Yusuf G., polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

akran
Фотогалерея Видео Новости последних минут Категория видео Категория фотографий Vehaber Контакт Выходные данные Меню