Vehaber Logo



Suriyeli'nin çocuğa cinsel istismar iddiası sonrası İstanbul, Hatay ve Gaziantep de karıştı!

Suriyeli'nin çocuğa cinsel istismar iddiası sonrası İstanbul, Hatay ve Gaziantep de karıştı! 2024-07-02 00:04:57 - 2024-07-02 00:04:57    
Kayseri'de yabancı uyruklu bir kişinin 7 yaşındaki çocuğu istismar ettiği iddiası üzerine Kayseri'de başlayan ve devam eden olayların ardından Hatay ve Gaziantep'de karıştı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Sözcüsü Hasan Şencan, bir grubun videosunu paylaşarak; 'Sevgili Gaziantepliler, lütfen çocuklarımızı evlerimize çağıralım. Provoke edilecek eylemler içerisindeler. Gençler, evlerinize dönün' ifadelerini kullandı.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 7 yaşındaki çocuğu istismar ettiği iddiası üzerine ilçede araçlar ters çevrildi, bazı iş yerleri ateşe verilmişti. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, gruba müdahale etmişti. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, çıkan olaylarda 5 polisin yaralandığını söylemişti.

Gaziantep 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Sözcüsü Hasan Şencan, 'Irmağının akışına ölürüm Türkiyem' diyerek yürüyen bir grubun videosunu paylaşarak; 'Sevgili Gaziantepliler, lütfen çocuklarımızı evlerimize çağıralım. Provoke edilecek eylemler içerisindeler. Gençler, evlerinize dönün' dedi. 

Hatay Reyhanlı 

Hatay Reyhanlı'da ise bir grubun Suriyelilere ait olduğu iddia edilen dükkanlara zarar verdiği görüntüler sosyal medyada dolaşıma girdi.

İstanbul Sultanbeyli 

İstanbul Sultanbeyli'de ise bir grup Suriyelilere ait olduğu iddia edilen dükkanlara saldırdı.

suriyeli
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü