Vehaber Logo


YERLİKAYA, BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETTİ, SİNAN ATEŞ CİNAYETİNDE ADI GEÇEN OLCAY KILAVUZ GÖREVDEN ALINDI

Yerlikaya, Bahçeli'yi ziyaret etti, Sinan Ateş cinayetinde adı geçen Olcay Kılavuz görevden alındı 2024-05-29 04:23:33 - 2024-05-29 04:23:33    
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi olan MHP eski Milletvekili Olcay Kılavuz’un danışmanlık görevine son verdi. Kılavuz, Sinan Ateş cinayeti için, 'Her şeyden evvel böyle şerefsiz bir olayın içerisinde bulunacak kadar şerefsiz biri değilim' ifadelerini kullanmıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli dün yaptığı açıklamada Sinan Ateş cinayetini haberleştiren kurum ve kuruluşları hedef aldı. Bahçeli konuşmasında Sinan Ateş’in adını dahi geçirmedi. MHP'den Kılavuz’a ilişkin hamle geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Meclis’teki Grup Danışmanlığını yapan MHP eski Milletvekili Olcay Kılavuz'un görevine son verildi.

Kılavuz yakın zamanda HalkTV’den Seyhan Avşar’a eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin konuşmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı: 

'Bu şerefsizliklerin içerisinde bizim yer bulmamızı çeşitli saldırı, çeşitli ithamlarla bizi bu olaylara çekmek istiyorlar. Bu olaydan en çok üzülen ve en çok mağdur olan kişi benim. Namusum ve şerefimle ülkü ocakları gibi bir kurumda uzun yıllar görev yapmış ve kendisinden sonra ülkü ocakları genel başkanlığı yapmış birisinin böylesi menfur bir saldırıya maruz kalmasına ne rızamız olabilir, ne de içinde olabiliriz, ne de böyle bir şey isteriz. Bu çok korkunç bir şey. Hatta alçakça.'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmüştü.

olcay kılavuz
معرض الصور مقاطع الفيديو أخبار اللحظة الأخيرة فئة الفيديو فئة الصورة Vehaber جهة الاتصال بصمة القائمة