Müge Anlı'da garip olay; eşi için 'kuzenim', çocuğu için 'kardeşim' dedi!

Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler ağızlar açık bıraktı. Başka bir adama kaçan Evra, yayına gelerek Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin aslında kardeşi olduğunu, annesi olarak gösterilen kadının da teyzesi olduğunu söyledi. Gerçek adının Evra olmadığını, nüfusta kimliğinin de çıkmadığını belirten kadın, yayında gözaltına alındı.
Müge Anlı'da garip olay; eşi için
2024-02-18 00:51:04   Güncelleme: 2024-02-18 00:51:04    

Almanya'da yaşayan Hüseyin, evden kaçan eşi Evra ve 9 aylık kızını bulmak için İstanbul'a gelerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Türkiye'ye gelerek başka bir adama kaçan Evra, kısa sürede yayına gelerek akıllara durgunluk veren açıklamalar yaptı.

'Hüseyin'in eşi değilim'

Hüseyin'in ısrarlı açıklamalarına rağmen eşi olduğunu kabul etmeyen Evra, annesi olarak gösterilen kadını da inkar ederek 'O benim teyzem' dedi. Kızının anlattıkları karşısında şaşkına dönen baba Ayhan ise 'Allah'ım aklımı yitireceğim. Bu benim karım, senin de annen oluyor. Benim sadece iki çocuğum var. Biri Nevra biri de oğlum. Başka yok' ifadelerini kullandı.

Söylediklerinin arkasında duran ve geri adım atmayan Nevra, Hüseyin'in eşinin kuzeni Elif olduğunu da iddia ederek 'Hüseyin, Elif'le evli. Beni Türkiye'den götürmek için burada böyle konuşuyorlar' dedi.

'Benim adım Evra değil'

Doğum belgesinden kimliğe her şeyde kendi kızı olduğu ispatlanan küçük bebekle ilgili de konuşan Evra, 'O benim kardeşim. Yanımda olduğundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeşime. DNA testi istiyorum' diye konuştu.

Müge Anlı'nın gösterdiği bebek ultrason görüntülerinin de kendisine ait olmadığını söyleyen Erva, 'Ben adım Evra değil. Ben Esin'im. Kimliğim yok, nüfusa gittiğimde adım başka çıkıyor' ifadelerini kullandı.

Evlilik cüzdanındaki fotoğraf ve ismine rağmen her şeyi inkar eden Evra, Hüseyin ile çekilen nişan, kına ve dans videolarındaki kişinin kendisi olduğunu ancak hepsinin montajla yapıldığını savundu.

Öte yandan Aile Bakanlığı, canlı yayında gündeme gelen konuyla ilgili inceleme başlattı.