MUHALİFLERİ ELEŞTİREN AHMET ŞIK'A MUHALİFLERDEN TEPKİ: KÜRSÜSÜ OLANLARIN NUTUKLARINDAN DA ONLAR TARAFINDAN ELEŞTİRİLİP HİZAYA ÇEKİLMEKTEN DE BIKTIK AÇIKÇASI

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık Gezi Parkı davasının duruşmasının ardından yaptığı açıklamada 'İtiraz etmeyen herkes bu kararın sorumlusudur. Hiçbir şeye sesini çıkarmayan kendine muhalif diyenler bunun sorumlusudur. İktidar yanlısı olmayanlar da aynaya baksın biz nasıl insanlarız ki arkadaşlarımızı bu mahkemeye teslim ettik diye kendilerine sorsun. Herkes elini taşın altına sokacak.' ifadesine yer verdi.
Muhalifleri eleştiren Ahmet Şık'a muhaliflerden tepki: Kürsüsü olanların nutuklarından da onlar tarafından eleştirilip hizaya çekilmekten de bıktık açıkçası
2022-04-26 01:31:21   Güncelleme: 2022-04-26 02:00:57    

Minerva rumuzlu sosyal medya kullanıcısı 'Erkan Baş, Barış Atay veya Ahmet Şık. Hiçbiri bi işçinin öyle mi alay komutanı demesi kadar etkilemiyor beni. Kürsüsü olanların nutuklarından da onlar tarafından eleştirilip hizaya çekilmekten de bıktık açıkçası. Değersiz bulmuyorum fakat sen örgütledin de elini mi tuttuk diyesim var. Öyle 2 bin kişilik konserle, networkçü sol yemeklerle halkı bi şeye ikna edemezsiniz. Yetmezmiş gibi bu network halkasının en sonunda kalan ‘muhalifleri’ uzatılan mikrofon ile eleştiri yağmuru tutmak?' ifadesine yer verdi.

Gazeteci Gökhan Kaya ise 'Ahmet Şık yine manasız bir konuşma yapıp halka trip attı, siyaset böyle bir şey değil.' ifadesine yer verdi. Gazeteci Kaya TİP'in KHK'lılarla ilgili taleplere yanıt vermediğini söyledi.

Bir başka Twitter kullanıcısı ise 'Son yıllarda gördüğüm hedefinden sapmış en tuhaf açıklamaydı. Gezi Parkı'na ses çıkarmak; bir yerde popüler insanları kapsadığı için popülist bir tepkidir. Ahmet Şık'ın sesini çıkarmadığı, popüler olmayan şeyleri saymak istemiyorum.' ifadesine yer verdi.