Müslümanlar Hitler'in bıraktığı yerden devam ediyor!

Danimarka'da eski milletvekili Mogens Camre, sosyal medyada Müslümanlara yönelik yazdığı mesaj nedeniyle suçlu bulundu. Mahkeme, Camre'ye Twitter'da yazdığı mesaj nedeniyle 8 bin kron (3 bin 300 lira) para cezası verdi.
Müslümanlar Hitler'in bıraktığı yerden devam ediyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Eski milletvekili Mogens Camre, yaptığı paylaşımda  "Yahudilerin Avrupa'daki durumu: Müslümanlar Hitler'in bıraktığı yerden devam ediyor. Ancak Hitler'in akıbetinin aynısı bu durumu değiştirebilir" ifadesine yer verdi.

Mogens Camre, savunmasında , "Kitaplarımda da aynı tarz yazılar yazmıştım ancak kimse beni eleştirmemişti. Twitter'da 140 karakterden fazla içerik paylaşamıyorsunuz ve bu kendinizi yeterince anlatamamak anlamına geliyor. Ayrıca ben o mesajı paylaştığımda sadece 67 takipçim vardı ve çok geniş bir kitleye ulaşacağını bilemezdim" demişti. 

Camre'nin eski milletvekili olduğu Danimarka Halk Partisi Başkan Yardımcısı Sören Espersen yaptığı açıklamada yaşanan olayların Camre'nin  partideki geleceğini etkilemeyeceğini ifade ederken Camre'nin paylaşımı silmesinden sonra kendileri için olayın kapandığını belirtti.