Mustafa Ceceli hayvanları aşağılayıp, takipçilerine hakaret ettiği için özür diledi!

Mustafa Ceceli takipçilerine hakaret etmiş ve hayvanları aşağılamıştı. Ceceli'nin tweetlerini silmesinin ardından konuyu haberleştiren basın mensupları da sosyal medyada yalan haber yapmakla suçlanmış saldırılara maruz kalmıştı.
Mustafa Ceceli hayvanları aşağılayıp, takipçilerine hakaret ettiği için özür diledi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Mustafa Ceceli, sosyal medya üzerinden takipçilerine sarf ettiği sözler için özür diledi. Ceceli, özüründe üslubu kendisine yakıştıramadığını söylerken, “Alınan arkadaşlarım olmuş, özür dilerim” dedi.

Ceceli, "Şşt Tw'it sürüsü.. kemik yeter mi... atayım mı daha.. hadi dağılın!", 'Barınaklarda yer kalmazdı sizi toplasalardı.. ' “Bir tane şerefsiz, 5 yaşında oğlumun yemeğini koyup bana oruç tutmuyor demiş. Allahından bul soysuz. Yazdım anlamadınız bir daha yazayım, bunlara hayvan demek hayvana hakarettir. Ben Allah’a hesabımı veririm yüz aklığıyla ama iftira atan sonsuza kadar Cehennem çukurunun misafiri… Kurtarıcısız. Gözünüz dönmüş kansızlar” gibi ifadeler kullanmıştı.

Ceceli’nin Twitter’dan paylaştığı özrü şöyle:

“Sevgili arkadaşlar. Dün bana atılan iftira sonrası yazdıklarımı üstüne alınan arkadaşlarım olmuş onlardan özür dilerim. Sonrasında okuduğumda ben de kendime bu üslubu yakıştıramadım. Hacı Bektaş Veli'nin "İncinsen de incitme" sözü bana ders olsun.. sevgiyle"