Mustafa Destici'nin Erkan Baş paranoyası: 'Yugoslavya'dan Almanya'ya gidiyorsun, Alman istihbaratı yetiştirip Türkiye'ye gönderiyor'

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici Erkan Baş'la ilgili yaptığı açıklamada 'Yugoslavya'da Tito rejimi vardı. Buradan geçiyorsun Almanya'ya. Tamamen Alman sol örgütleri içerisinde. Belli ki Alman istihbaratlarının kontrolünde yetiştiriliyorsun ve Türkiye'ye gönderiliyorsun. Senin gerçek soy ismin ne? Jusoviç. Türkiye'de Baş'ı kullanıyorsun. Soy adı Baş olan siyasetçi kim? TİP'in genel başkanından söz ediyorum. Türk milletinin karşısına Jusoviç diye çıkabiliyor musun? Aç bak Google'a. Gerçeğin toplumdan gizlenmesini doğru bilmiyorum' dedi.
Mustafa Destici'nin Erkan Baş paranoyası:
2023-04-12 13:40:24   Güncelleme: 2023-04-12 13:48:16    

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici geçtiğimiz günlerde tv100'de Talat Atilla ve Tamer Korkmaz ile Memleket programına konuk oldu. Burada yaptığı konuşmada Türkiye İşçi Partisi(TİP) Genel Başkanı Erkan Baş'ı hedef gösteren Destici, Baş hakkında, 'Adam Tito artığı' dedi.

Erkan Baş Twitterdan yaptığı açıklamada konuya ilişkin şunları söyledi:

Bu şahsı ciddiye almam ama burada mesele ben değilim. Hakaret edilen ülkemizdeki milyonlarca Yugoslavya göçmenidir. Ajan diye itham edilen Almanya’da doğmuş milyonlarca işçi çocuğudur. İşte ırkçılık budur. Suyun öte tarafının, gurbetteki emekçilerin haysiyetine yenileceksiniz!

Sözlerine devam eden Erkan Baş, '''Gizleniyor' dediği bilgilere ise herkes kolaylıkla ulaşabilir. İlk görselde adıma açılmış Wikipedi sayfasını, ikincisinde ise kaleme aldığım Yaşamak İçin Sosyalizm kitabındaki satırları okuyabilirsiniz. Irkçılık komploculuktur, ırkçılık sahtekarlıktır.  Bu da basit bir örneğidir.'' ifadelerine yer verdi.