Mutlu Kaya'ya İbrahim Tatlıses mi yardım ediyor?

Mutlu kaya'nın 'Sibel Can'dan nefret ediyorum, yalan söylüyor' sözlerinin ardından Mutlu Kaya'ya İbrahim Tatlıses'in yardım ettiği iddia edildi.
Mutlu Kaya'ya İbrahim Tatlıses mi yardım ediyor?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayan Mutku Kaya geçtiğimiz günler Sibel Can ile polemik yaşamıştı.

Takvim'in haberine göre, 38 gün komada kaldıktan sonra uyanan Kaya, Sibel Can'a sitem etti: Ondan nefret ediyorum... Sibel Can'a karşı bu hisleri taşıyan Mutlu Kaya'ya en büyük desteğin ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'ten geldiği ortaya çıktı. Tatlıses, bir süre önce fizik tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) Mutlu Kaya ile görüşmüştü.. Kaya'nın elini öpen Tatlıses, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa, "İkisi de kalleşliğe uğramış birbirinden değerli 2 insan. Birinin adı Mutlu, birinin adı İbrahim, ikisi de çok MUTLU. Merak ediyorum şeytana uyup bunu yapanlar mutlu mu? Sen hoş geldin, sana Allah'tan sağlık dilerim!" notunu paylaşmıştı.

5 BİN TL YARDIM

Mutlu'nun masum olduğunu belirten İbo'nun, nakit 5 bin TL yardımda bulunduğu, oğlu İDO'nun annesi Derya Tuna'nın da Mutlu'ya giysi yardımı yaptığı ifade edildi.

SİBEL CAN'DAN O SÖZLERE JET YANIT GELDİ!

Yıllar içinde hakkımda çıkan yüzlerce yalan- doğru haberler içinde de beni kıranlar üzenler elbette ki olmuştur… Üzüntü ve küslüklerini bile kendi içinde yaşayan biri olarak, asla kırıcı yanıtlarım olmamıştır. İnsan 'a SAYGI, insan'a SEVGİ 'yi gerektiren mesleğimin hamuru "MÜZİK" zaten bunu gerektirir..

Ancak bu kez adımı 'nefret' kelimesi ile yanyana koyan Sevgili kızım MUTLU KAYA'ya; 'Gençliğin verdiği o heyecanla, sakın ha Güzel Kızım. Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma. Billur sesinle nefret kelimesini telaffuz etme..

NEFRET Sana yönlenen, geçliğine,güzelliğine, ömrüne kast eden düşmanlıklara, sevgisizliklere, kurşunlara yakışır… Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın sana olan ilgileri,sağlığına kavuşmanda senin için emek veren herkesin çabaları...benim ve Türk Halkının dua ve temennileri inan ki, yarınlara giden o çok güzel yolunun başlangıcı..Ben sana inanıyor ve güveniyorum..HERŞEY ÇOK GÜZEL olacak. Ve Sen ki; KADIN'a ŞIDDET 'i en ağırından yaşayan ve ayakta kalmayı başaran biri olarak hep SEVGİ'yle ,hep GÜZELLİK'lerle ve hep YAŞAM'ın asıl amacı Adın gibi..MUTLU'luklarla anılacaksın'

EN SON BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Evinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya'nın, Ankara GATA'da yapılan tedavi sonucunda yürümeye başladı.

Bir televizyon kanalında katıldığı ses yarışmasında tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ndeki evinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla yaralandıktan sonra uzun süre ölümle pençeleşen Mutlu Kaya, Ankara GATA'da yapılan tedavi sonucunda yürümeye başladı.

GATA'DA TEDAVİ ALTINA ALINMIŞTI

Kaya, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun girişimleriyle, 7 Temmuz'da Sağlık Bakanlığı'na ait hava ambulansıyla Diyarbakır'dan GATA'ya götürülüp tedavi altına alınmıştı.

"ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN ZAMANI VAR"

Kardeşinin GATA'da 1 ayı aşkın süredir gördüğü tedavi sonucu ilk kez ayağa kalktığını belirten abla Sevil Denizhan, "Durumu oldukça umut verici, hızla iyileşiyor. Adımlarını yavaş yavaş atıyor, çok az yürüyebiliyor. Tabii eski sağlığına kavuşması için bir süre daha tedaviye ihtiyacı var" dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü