Nagehan Alçı: Bu apaçık bir hukuk cinayeti

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, 4 ay önce imam hatiplere söylediği sözlerden ötürü cezaevine konulan şarkıcı Gülşen'in haksız yere tutuklandığını belirterek, 'Tutuklanır tutuklanmaz attığım tweet'te söylediğim gibi: Bu apaçık bir hukuk cinayeti. Neden turnusol kağıdı Gülşen’in tutuklanması? Çünkü niyetlere ayna tutuyor. Tutuklamayı açıkça savunanları, bir şaka yüzünden 5 yaşında minicik bir çocuğu annesinden koparmayı doğru bulanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.' diye yazdı.
Nagehan Alçı: Bu apaçık bir hukuk cinayeti
2022-08-29 22:38:58   Güncelleme: 2022-08-29 22:38:58    

Gülşen'in avukatı Altın Mirmir'le konuşmasını köşesine taşıyan Alçı, 'Güçlü olmaya çalışıyor, moralini yüksek tutuyor ancak çok zor. En zoru ne biliyor musunuz Nagehan Hanım? 5 yaşındaki oğlu Azur Benan’dan ayrı kalmak. O daha çok küçük, devamlı annesini soruyor, henüz söyleyemedik annesinin hapiste olduğunu. Böyle bir şey nasıl söylenir Nagehan Hanım.' sözlerini aktardı.

Alçı yazısını 'Ben bugün sayın mahkeme üyelerinin Gülşen’le ilgili yanlıştan döneceklerine ve Gülşen’i özgürlüğüne kavuşturacaklarına inanmak istiyorum. 5 yaşında ve hiçbir şeyden haberi olmayan bir çocuğu annesinden koparmak adalet midir?' ifadeleriyle noktaladı.