Nagehan Alçı: HaberTürk moderatörünün Kürt olduğu için tasfiyesi isteniyor

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, Habertürk ekranında Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 1994’teki uygulamalarına yönelik sarf ettiği 'katil devlet' ifadesi nedeniyle gelen eleştirilere köşesinden yanıt vermeye devam ediyor. Alçı programdan sonraHaberTürk moderatörü Hülya Hökenek’in ‘Kürt’ olduğu gerekçesiyle linç edildiğini ve tasfiyesinin istendiğini söyledi. Alçı, bundan sonra ‘iftiralara’ ilişkin de dava açacağını dile getirdi.
Nagehan Alçı: HaberTürk moderatörünün Kürt olduğu için tasfiyesi isteniyor
2019-10-01 11:18:40   Güncelleme: 2019-10-01 11:18:40    

Alçı, ' Hülya bir Kürt. Bu nedenle O’nu linç ediyorlar. Kürt olduğu için tasfiye edilmesini istiyorlar. O programda ilgili konuk apaçık faşizm yaptığı ve Hülya’ya da şahsen saygısızlık ettiği halde son derece objektif durmayı başaran ve yıllardır mesleğini en iyi şekilde yapan Hülya Hökenek katıksız bir ırkçı- kafatasçı zihniyetin hedefine oturtuldu' dedi.

Alçı, 'Ben Türk’üm ama Kürt yurttaşlarımıza yapılan bu psikolojik şiddet ortamına direneceğim. Ben seküler yaşam tarzı olan biriyim ama dindarlara ve özellikle başörtülü kadınlara aşağı gözle bakan bu korkun. Kafa yapısına karşı durmaya devam edeceğim' ifadesini kullandı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü