namaz kılan çiftin önüne işediler!

ingiltere'de natalie richardson ve claire farrell, parkta namaz kılan suriyeli çiftin önünde işedi. olay ırkçılık olarak değerlendirilerek mahkemeye taşındı.
Namaz kılan çiftin önüne işediler!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

ingiltere#39;nin plymouth kentinde ccedil;ocukları ile parka giden suriyeli aile, parkta namaz kılmaya kalkınca olay yerinden geccedil;en ve alkolluuml; olduğu iddia edilen 32 yaşındaki natalie richardson ve 36 yaşındaki claire farrell,nbsp; ccedil;iftin birkaccedil; metre ouml;nuuml;nde durarak işemeye başladı.

nbsp;
plymouth kraliyet mahkemesi olayı ırkccedil;ılık olarak değerlendirerek 6 ay hapis cezası verdi. huuml;kmuuml;n accedil;ıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

gouml;rguuml; tanığının aktardığı bilgiye gouml;re quot;eğer bu #39;.....#39; muuml;sluuml;manlar namaz kılmaya başlarsa gider ouml;nlerinde işerim.quot; dediğini, diğerinin de quot;plymoutht#39;ta olmaz.quot; diye bağırdığını ifade etti. kadınların parkta bulunan birccedil;ok insana ve ouml;zellikle de ccedil;ocuklara rağmen bu tarz bir hareketi yapmalarına engel olmak istediğini, durdurmaya ccedil;alıştığında natalie richardson#39;ın kendisini iki eliyle gouml;ğsuuml;nden ittiğini belirtti.

mahkeme 6 ay hapis cezası verdi, cezayı erteledi

mahkeme kadınlara 6 ay hapis cezası verdi. 12 ay aynı succedil;u işlememek kaydıyla hapis cezalarını erteledi. şartlı tahliye suuml;resince gouml;zetim altında olacak olan kadınların 300 sterlin mahkeme masrafını da ouml;demesine karar verildi.