'Nasıl parti güzel miydi? Yazık çok yazık'

Bozcaada'da 50 kişilik grup Sulubahçe Plajı'nda yaptıkları partide şezlongları kırdı, şemsiye yaktı, çöpleri sahilde bıraktı. Bozcaada Belediyesi 'Yazık, çok yazık' diye mesaj attı.
'Nasıl parti güzel miydi? Yazık çok yazık'
2021-07-19 14:41:02   Güncelleme: 2021-07-19 14:41:02    

Bozcaada’da 50'den fazla kişinin olduğu grup, cumartesi gecesi Sulubahçe sahilinde parti düzenledi. Grup, Bozcaada Spor Kulübü tarafından işletilen sahildeki şezlongları kırıp, güneş şemsiyesini yaktı, çöplerini de kumsalda bıraktı.
Pazar sabahı Sulubahçe’ye giden Bozcaada Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ümit Kahyaoğlu, yanmış şemsiyeyi, kırılmış şezlongları ve çöpleri görünce tepki gösterdi. Kahyaoğlu, jandarmaya giderek, şikayetçi oldu.
Bozcaada Belediyesi ise eğlencenin ertesi gününde sahilden görüntüleri sosyal medyadan 'Nasıl parti güzel miydi? Yazık çok yazık' notuyla paylaştı. Görüntüleri izleyen takipçiler de gruba tepki gösterdi.
Bozcaada Belediyesi'nin sosyal medya hesabından paylaşılan ikinci mesajda ise 'İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, hem belediyemiz hem de halktan gelen tüm bilgiler ışığında bu işin sorumlularını tek tek tespit etmekte ve en ağır şekilde idari cezalandırma işlemlerini titizlikle uygulamaktadır' denildi.
 

Vehaber Menu