Natasha Aponte Tinder'da tanıştığı erkekleri aynı saatte aynı yere çağırdı

Natasha Aponte isimli Tinder kullanıcısı tanıştığı tüm erkeklere aynı saatte aynı yerde randevu verdi.
Natasha Aponte Tinder'da tanıştığı erkekleri aynı saatte aynı yere çağırdı
2018-08-22 05:16:03   Güncelleme: 2018-08-22 05:27:56    

Tinder'ın nelere yol açabileceğine dair en son örnek ABD'nin New York şehrinde yaşandı.

Sosyal medya hesaplarında kendini oyuncu, şarkıcı ve model olarak tanıtan Natasha Aponte adındaki kadın, Tinder'da görüştüğü bütün erkeklere Union Square'de aynı saatte randevu verdi.

Bir arkadaşının DJ performansı için randevu veren Aponte ile buluşmak için meydana gelen onlarca erkek, diğer erkeklerin de performansı izlemek için aynı yere geldiğini düşündü.

Yüzlerce erkeği Pazar günü sahte bir tarih için Union Square'de göstermeye çalışan Tinder kullanıcısı aslında bir 'viral pazarlama ajansı' için bir dublördü.

Rob Bliss Creative'den The Post'a verdiği demeçte, 'Perşembe günü tüm projeyi ve hikayeyi açıklayan bir video yayınlayacağız' dedi.

Şirket, 'viral video kampanyaları yapma konusunda uzman' olan Bliss, 2014 yılında yaygın bir şekilde taciz karşıtı kâr amacı gütmeyen kuruluşlar için 'New York'ta bir kadın olarak 10 saat yürüyüş' klibini oluşturdu.

En son prodüksiyonunda, Natasha Aponte adlı bir model ve aktris Tinder ile tanıştığı erkekleri Pazar günü halk meydanına, davet etti. Erkekler Aponte sahneye çıktığında ortaya çıktılar ve kendileriyle tanışmak için orada olduklarını açıkladılar