NİHAT DOĞAN'DAN MİHRAÇ URAL'A: P.ZEVENK KORKAK KÖPEK!

Nihat Doğan'la Mihraç Ural arasında küfür ve hakaretlerin geçtiği tartışma sosyal medyada gündem oldu.
Nihat Doğan'dan Mihraç Ural'a: P.zevenk korkak köpek!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Nihat Doğan'la Suriye'de bulunan Mihraç Ural arasında küfür ve hakaret içerikli yazışmalar yapıldığı ortaya çıktı.

Nihat Doğan’ın Mihraç Ural’a Twitter'dan “Esed şerefsizinin ibrikçisi, sana Suriye'ye gireceğiz demiştim bak girdik. Hadi karşımıza çıksana p.zevenk korkak köpek” şeklinde yazmasıyla tartışma başladı. 

'HELE TEMAS HATTINA GELİN'

Türkücü Nihat Doğan’ın bu mesajına Mihraç Ural “Mafya sürtüğü bu sen misin. IŞİD'le NATO kuklası TSK'nın yaptığı nöbet değişimine mi ‘girdik’ diyorsun, aptal ve komik adam. Seni unutmuştum adam oldun diye. Evladım 500 yıl sonra Türkmen dağlarınız bitti türkü yakın siz. Hele temas hattına gelin siz” yazarak cevap verdi. 

Mihraç Ural’ın “Nihat Doğan şahsi hiçbir şeyinle ilgili değilim. Ama insan onuru aslını inkar etmeden, mazlumdan yana duruşu olmalıdır” mesajına türkücü Nihat Doğan “Bin yıldır beraber yaşadığımız Türk kardeşlerime benzemekten onur duyarım. Giremezsiniz dedin girdik karşımıza çık korkak köpek” diye cevap verdi.

'SENİN CANINI BEN ALACAĞIM'

Tartışma karşılıklı hakaretlerle devam ederken Nihat Doğan tarafından “Dabık’ı geri aldık sabah da Musul'a giriyoruz 3-5 ay sonra Şam’dayız. Esed’e söyle kocası İran da Putin de kurtaramayacak onu. Ben gelene kadar öleyim falan deme köpek senin canını ben alacağım” şeklinde çirkin ifadeler kullandı.