Nihat Hatipoğlu'ndan 'Murat Yıldırım'ın sözünü kesti' eleştirilerine yanıt: Kasti bir şey asla olamaz

'Programda bağış toplarken stüdyoda aynı anda birden fazla konuk telefonda olduğu için Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz'
Nihat Hatipoğlu'ndan 'Murat Yıldırım'ın sözünü kesti' eleştirilerine yanıt: Kasti bir şey asla olamaz
2023-02-17 03:40:59   Güncelleme: 2023-02-17 03:40:59    

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, depremzedelere yardım için yapılan yayında 'Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi' diyen oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kesmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, 'Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz' dedi.  

ATV, FOX, Kanal D, Kanal 7, Show TV, Star TV, TRT 1 ve TV8'in depremzedelere yardım için düzenlediği ortak yayında program moderatörlerinden biri olan Nihat Hatipoğlu, telefonla yardım toplayan oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kestiği iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.  

Programda Yıldırım, kendisine söz hakkı verildiğinde 'Bugün yardım toplayacağız, toplamaya da devam ediyoruz. En iyi yaptığımız şeylerden bir tanesi bizim bu. Çünkü Türk milleti olarak genimizde vardır bu zaten. Ama en iyi yaptığımız, az önce de söyledim ben bunu, diğer bir şeyi de belirtmek istiyorum' ifadelerini kullandı.  

Sözlerine devam eden Yıldırım, 'Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi' dedikten sonra Nihat Hatipoğlu 'Teşekkür ederiz, teşekkür ederiz' diyerek sözü başka birisine verdi.  

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu anlar için 'Nihat Hatipoğlu, Murat Yıldırım'ın sözünü kesti' şeklinde yorumlar yapıldı.  

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hatipoğlu, 'Programda bağış toplarken stüdyoda aynı anda birden fazla konuk telefonda olduğu için Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü