Nikahsız yaşayanlara neden karışılmıyor!

Emine Şenlikoğlu ATV'de yayımlanan 'Kara Para Aşk' adlı diziye işaret ederek nikahsız yaşayan çiftlere müdahale edilmesini savundu.
Nikahsız yaşayanlara neden karışılmıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-23 19:07:27    

Dini kitap ve roman yazarı Şenlikoğlu ATV'de yayımlanan 'Kara Para Aşk' adlı dizideki bazı sahnelerden yola çıkarak nikahsız yaşayan çiftlere müdahale edilmesini savundu.

Emine Şenlikoğu gittiği misafirlikte ATV'de yayınlanan Kara Para Aşk dizisine gözünün çarptığını ve ''kötü bir sahne''ye denk geldiğini ifade etti. Dizinin yayınlandığı ATV kanalı için 'Bin kez utanın, izleyicilee bir söz bulamıyorum' ifadelerini kullanan Şenlikoğlu daha sonra 'Nikahsız yaşamaya alışın, nikahsız da her halt yenir alıştırması yapanlara, neden karışan yok? Ahlak diye bir değeri yok muydu bu milletin? Bin kez utanın' dedi.

İşte Emine Şenlikoğu söz konusu tweetleri şu şekilde;



Misafirlikteyiz.televizyon açık,ben de dm lere cevap veriyorum,kafamı çevirdim REZİL BİR SAHNE.kara para ymış dizinin ismi,çolukçocuğa *
— Emine Şenlikoğlu (@senlikogluemine) 7 Ocak 2015



...nikahsız yaşamaya alışın, nikahsız da her halt yenir alıştırması yapanlara,neden karışan yok?Ahlak diye bir değeri yok muydu bu milletin?
— Emine Şenlikoğlu (@senlikogluemine) 7 Ocak 2015



.ATV SEN KANAL D Yİ DE GEÇTİN ATV.YAZIKLAR OLSUN,TV DE KADIN TEŞİRCİLİĞİ YAPANDAN FARKINIZ NE? BİN KEZ UTANIN,İZLİCİLERE BİR SÖZ BULAMIYORUM
— Emine Şenlikoğlu (@senlikogluemine) 7 Ocak 2015