Nilüfer ile Sezen Aksu'nun arası neden açıldı?

Nilüfer yıllardır kulaktan kulağa dolaşan bu dedikodulara ilk kez cevap veriyor...
Nilüfer ile Sezen Aksu'nun arası neden açıldı?
2013-01-01 02:33:33   Güncelleme: 2022-03-30 03:59:14    


41 yıllık müzik kariyerinde, hiçbir albümünde tek bir Sezen Aksu şarkısı bile okumadı. Herkes aralarının Onno Tunç yüzünden açık olduğunu düşünüyordu. Nilüfer yıllardır kulaktan kulağa dolaşan bu dedikodulara ilk kez cevap veriyor...

Nilüfer hakkında çıkan dedikodular hakkında Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu.

İşte o röportajın bir kısmı;

. Biliyorum bu konudan da size gına geldi ama 41 yılda müzik hayatınızın en sancılı sürecini herhalde Kayahan’la yaşadınız. Onun şarkılarının artık repertuarınızda olmaması çok şey kaybettirdi mi?

- Bizim Kayahan’la eski bir dostluğumuz var. Hastalık sürecimde eve “geçmiş olsun” demeye de geldi. Ama bu konu artık bitmiştir. Repertuarında özgürce şarkı söyleyememek her şarkıcıya bir şeyler kaybettirir.

Siz cevapladıkça bana bir cesaret geliyor; sorayım bari: Kariyerinizde hiç Sezen Aksu şarkısı söylemediniz. Onno Tunç’la yaşadığınız flörtün aranızı açtığı söylenir durur hep... Doğru mu Allah aşkına?

- Madem öyle sana aslını anlatayım. Doğrudur; Onno’yla küçük bir beraberliğim oldu. Ama o zamanlar Onno Sezen’le beraber değildi. Sezen’le ne bu konudan ne de başka bir konudan aramızda bir kırgınlık olmadı.

O zaman yeni albümde ilk kez bir Sezen şarkısı olma ihtimali var mı?

- Tabii, hatta yeni albüm için konuştuk. Şimdi ondan gelecek şarkıyı bekliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vehaber Menu