Noyan Ailesi: Aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hukuki süreç başlatacağız

Katıldığı televizyon programında '15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Bizim aile 50 kişiyi götürür' şeklinde sarf ettiği ifadeleri nedeniyle tepki çeken yazar Sevda Noyan'ın eşi Engin Noyan'ın ailesi konu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, 'Aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hukuki süreç başlatacağız' denildi.
Noyan Ailesi: Aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hukuki süreç başlatacağız
2020-05-10 04:25:11   Güncelleme: 2020-05-10 04:25:11    

Noyan ailesi adına Selma Türkis Noyan, Tevfik Emre Noyan, Davut Halit Eren Noyan, Murat Noyan, Eser Noyan ve Güliz Noyan tarafından yapılan, sosyal medyada Eser Noyan tarafından yayınlanan açıklamada Sevda Noyan'ın katıldığı televizyon programında dile getirdiği düşüncelerinin Noyan ailesinin düşüncelerini yansıtmadığı belirtilerek, 'Noyan ailesi olarak bu şahısa aile ismimizin saygınlığını kirlettiği için hakaret davası açarak hukuki süreci başlatacağız' ifadeleri kullanıldı.

'Sevda Noyan isimli bu şahsın düşünce ve tutumlarının hiçbir şekilde bizler ve ailemiz ile ilişkilendirilmemesini rica ediyoruz' ifadelerine yer verilen açıklamada, 'Noyan ailesi bireyleri olarak kendisini şiddetle kınıyor ve protesto ediyoruz' dendi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü