Nusaybin'de Selamet Yeşilmen kapı önünde öldürüldü!

Nusaybin'de 44 yaşında ve 5 çocuk annesi Selamet Yeşilmen evlerinin bahçesine çıkmak isterken öldürüldü. İki çocuğu ağır yaralandı. Yeşilmen'in polis aracından açılan ateşle öldürüldüğü iddia edilirken Kaymakamlık olayla ilgili açıklama yaptı.
Nusaybin'de Selamet Yeşilmen  kapı önünde öldürüldü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fotoğraf:DİHA

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 44 yaşında ve 5 çocuk annesi Selamet Yeşilmen açılan ateş sonucu hayatını kaybetti. DİHA, kadının zırhlı polis aracından açılan ateşle öldüğünü paylaşırken, Kaymakamlık ise ölümün şarapnel parçalarından kaynaklandığını duyurdu.

Bu sabah çocuklarından ikisi de yanındayken evin önündeki bahçeye çıkmak isteyen Yeşilmen, kanlar içinde yere yığıldı. Yeşilmen ağır yaralı olarak evin merdivenlerinde uzun süre bekledi ve olay yerinde yaşamını yitirdi.10 ve 12 yaşındaki çocukları ise yaralandı. Yeşilmen'in hamile olduğu öğrenildi.

Selamet Yeşilmen’in cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı çocuklardan biri, durumunun ağır olması nedeniyle Diyarbakır’a sevk edildi.

Nusaybin Kaymakamlığı  akşam saatlerinde konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şöyle denildi:

“Yapılan ilk incelemeler neticesinde hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımızın şarapnel parçalarından dolayı yaralandıkları tespit edilmiştir. Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada 'Polis tarafından vatandaş katledildi' şeklinde kasıtlı olarak ortaya atılan iddialar tamamen yersizdir. Güvenlik unsurlarınca olayın vuku bulduğu bölgede herhangi bir operasyon yapılmadığı gibi o bölgede herhangi bir güvenlik unsuru da bulunmamaktadır.”

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü