Oğlu uçakta seks yaparken yakalanmıştı: Kabin ekibinin kapıyı açması yanlıştı

Bir erkeğin kadınla uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye girerken yakalanması dünya çapında gündem oldu. Oğlu uçakta cinsel ilişkiye giren anne konuştu. Oğluna sahip çıktı. 'Kimseye zarar vermediler. Kabin ekibinin kapıyı açması yanlıştı' dedi.
Oğlu uçakta seks yaparken yakalanmıştı: Kabin ekibinin kapıyı açması yanlıştı
2023-09-16 11:26:02   Güncelleme: 2023-09-16 11:26:02    

23. yaş gününü kutlayan Piers Sawyer isimli bir genç ve ismi açıklanmayan bir kadın, Ibiza’ya uçarken uçak tuvaletinde seks yaparken kabin ekibi tarafından yakalandılar ve sonrasında videoya alındılar.

İkili, yerlerine dönerken kadının arkadaşları tarafından alkışlar ve tezarühatlarla karşılaştı. Ancak konu hakkında açıklama yapan Sawyer’ın annesi, Sun’a oğlunun 'utanç verici' görüntülerinin arkadaşları tarafından paylaşılması ve hatta bir TV programında tartışılması karşısında şok olduğunu söyledi.

Anne, bunun, 'bir annenin görmek isteyeceği bir şey olmasa da', ikilinin 'kimseye zarar verdiğini' düşünmediğini ve kabin ekibinin 'kapıyı açmaması gerektiğini' söyledi.

Ne olmuştu?

EasyJet Havayolları’nın, 8 Eylül’de İngiltere-Luton’dan İspanya-Ibiza’ya giden uçuşunda bir çift tuvalette cinsel ilişkiye girdi. Kabin memuru yolcuların, tuvalete iki kişinin aynı anda girdiğine dair bilgi vermesi üzerine tuvalete giderek kapıyı açtı.

Yaşananlar bir yolcu tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Çiftin kimliği hakkında bilgi verilmezken havayolu yetkilileri faillerin İspanya’da polis tarafından gözaltına alındığını bildirdi.