Oğuzhan Uğur: Elbistan’da enkaz altındaki anne ve bebeğe ekip bir türlü ulaşmadı; bebek donarak öldü

YouTuber ve müzisyen Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde göçük altında kalan bir bebeğinin donarak öldüğünü aktardı.
Oğuzhan Uğur: Elbistan’da enkaz altındaki anne ve bebeğe ekip bir türlü ulaşmadı; bebek donarak öldü
2023-02-07 07:52:39   Güncelleme: 2023-02-07 07:52:39    

Sabaha karşı saat 04.17'de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ve saat saat 13.24'te Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Oğuzhan Uğur, kendi ekibini arayan bir kadının yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Yardımın bir türlü ulaşmadığını söyleyen Uğur, annesinin yanında göçük altında olan bebeğin, donarak yaşamını yitirdiğini bildirdi. 

Uğur, şunları yazdı:

'Elbistan’da, küçük bebeğiyle göçük altında kalmış bir anne. Ekibime ulaşıyor. Ekibimden Ceren yetkililere ulaşmaya çalışırken bir yandan da kadını konuşarak sakinleştirmeyi deniyor. Yardım bir türlü ulaşmıyor… Kadın az evvel tekrar aramış. Bebeği donarak ölmüş… Yardım halen yok.

Halen enkaz altındalar. Kahramanmaraş Elbistan Denizkent sitesi Kümbet Mah. Ceyhan Su nehri karşısı. Gülseman Antepli (0542 142 30 11 ) Halen yardım bekliyorlar… Biz ölseydik keşke… O anne ağlamasaydı'