Oğuzhan Uğur'dan Devlet Bahçeli'ye yanıt

Oğuzhan Uğur, depremlerin ardından bölgede gönüllü olarak çalışan AHBAP ve Babala TV'yi hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, 'Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Sayın Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız' yanıtını verdi.
Oğuzhan Uğur'dan Devlet Bahçeli'ye yanıt
2023-02-14 19:06:10   Güncelleme: 2023-02-14 19:06:10    

Bahçeli, grup toplantısında Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası tartışmalara konu olan yardımlara ilişkin, 'Devleti bir kenara itip, ahbap çavuş ilişkileriyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması devletin inandırıcılığını bir nevi gölgelemektir, bizim nazarımızda da itibar edilmemesi gereken bir yanlıştır. Devletin yapamadığı, yatıştıramadığı ve yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır?' ifadelerini kullanmıştı.

Babala TV'nin kurucusu Uğur, MHP liderinin açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Uğur, 'Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca bir çok MHP li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik' dedi.

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent de Bahçeli'nin eleştirilerine, 'Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız' karşılığını vermişti.