ÖMER ÇELİK: KULİS HABERLERLE DEĞERLERİMİZİ YIPRATAMAZLAR!

'Hiç kimse gruplaşmalar oluşturarak AKP adına konuşamaz. Kimsenin Başbakanımızı olumsuz değerlendirmelerle ele almaya haddi yoktur, değildir. Yaptığımız açıklamalar ortada. Kulis haberlere dayanarak sayın Başbakanımızı incitmeye çalışan bütün değerlendirm
Ömer Çelik: Kulis haberlerle değerlerimizi yıpratamazlar!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ömer Çelik'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"Davutoğlu’nu her zaman Ak Parti’nin önemli bir değeri, vazgeçilmez bir kıymeti olduğunu ifade edeceklerdir. Aynı samimiyetle, gayretle katkı vermeye gayret edecekler. Bu bir bayrak yarışıdır, sayın Davutoğlu üstün gayretler göstermiştir. Bundan sonrasında da yeni kongrede seçilecek yeni başkan da aynı çalışmaları da sürdürecektir. Görüyoruz ki bayrak yarışı konusunda sağduyulu açıklamalar yapılmasına rağmen sosyal medyada bir takım örgütlü gruplar, kendilerine dosya diyen, odak diyen, çeşitli isimler veren gruplar, zaman zaman sayın Cumhrubaşaknımıza karşı, Başbakanımıza karşı ifadelerde bulunuyorlar"

"Hiç kimse kendi kendine bir gruplaşma yaratarak, AK Parti’nin onayını almadan bir takım çalışmalar yaparak konuşamaz. Kimsenin Başbakanımızı olumsuz değerlendirmelerle ele almaya haddi yoktur, değildir. Yaptığımız açıklamalar ortada. Kulis haberlere dayanarak sayın Başbakanımızı incitmeye çalışan bütün değerlendirmelerin AK Parti kadroları karşısındadır"

"Kimsenin değerlerimizi yıpratmaya hakkı yok"

"Bizim dışımızda birilerinin çıkıp da bizim değerlerimizi yıpratmaya hakkı yoktur. Davutoğlu partinin bir değeridir. Kimsenin başarılı bir başkanlık ve başbakanlık dönemi geçirmiş olan birisini yıpratmaya hakkı yoktur. Tek tek sosyal medya hesaplarını, bazı açıklamaları değerlendirmeyeceğim. Hiçbirine kıymet vermiyoruz. AK Parti resmi mekanizmaları ortadadır. Hükümetin ve partinin sözcüleri, kurmayları vardır. Bu değerlendirmeler esastır. Kendi değerlendirmelerimizi yıpratılmasına izin vermeyiz. Basında bunlarla ilgili olarak değerlendirmeler fazlasıyla çıktığı için değerlendirme yapma mecburiyeti içinde hissettim"

Kutlu yürüyüşe devam ana mesajı altında kongre çalışmalarımız devam ediyor. Bir üst kurul kuruldu. Yeni genel başkanın kim olması gerektiği konusunda partinin gelenekselleşmiş yöntemleriyle istişare yapılacaktır. 

"Yöneticilerin yüksek profilli olması gerekir"

"Kuşkusuz, profil tartışması yapmaya gerek yok. Bütün yöneticilerin yüksek profilli olması gerekir. Ülkenin başbakanlığı da yüksek profilli olması gerekir. AK Parti’nin makamları da en yüksek profiller aranarak yerine getiriliyor. Bu tip polemiklere girmeye gerek yok. Açıklamaları yapan arkadaşlarımız da düzeltiyorlar"

"Dünyada mülteci krizi varken yabancı düşmanlığı, ırkçılık, İslamafobi yükselirken Sadık Han Londra belediye başkanlığına seçildi. Bu Londra halkının verdiği değerli bir mesaj olarak görüyoruz"