OPERASYONLARDA 1050 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde son dönemler yapılan operasyonlarda 1050 kişi gözaltına alındı.
Operasyonlarda 1050 kişi gözaltına alındı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Başbakanlık polis operasyonlarıyla ilgili  açıklama yaptı Başbakanlıktan yapılan açıklamaya göre, operasyonlarda 1050 kişi gözaltına alındı.

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada operasyonların sürdüğü belirtilerek "Kamu düzenini tehdit eden yasadışı faaliyetlerde bulunan, vatandaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize karşı silahlı eylem gerçekleştiren veya eylem hazırlığı içinde olduğu değerlendirilen çok sayıda kişiye yönelik eşzamanlı olarak 34 ilde operasyon yapılmıştır. Bu kapsamda şu ana kadar terör örgütleri ile ilişkili görülen toplam 1050 kişiye gözaltı işlemi uygulanmıştır. Gözaltına alınanlar hakkında adli süreç devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Açıklama şöyle devam etti;

NATO TOPLANTIYA ÇAĞRILDI

"Ülkemizin ulusal güvenliğine yönelik saldırılar ve terörizme karşı aldığımız önlemler hakkında bilgilendirmede bulunmak üzere Kuzey Atlantik Antlaşması'nın 4. Maddesi çerçevesinde NATO Konseyi toplantıya çağrılmıştır. Dışişleri Bakanlığı dost ve müttefik ülkeler ile uluslararası örgütler nezdinde gerekli girişimleri sürdürmektedir. Yurtiçi ve yurtdışından kaynaklanan terör tehditlerine yönelik mücadele ayrım gözetmeksizin karalılıkla devam edecektir."

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü