Ormanda cinsel birliktelik yaşadığı sırada yakalanan eski kaymakam için istenen ceza belli oldu

Eski Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, geçen sene ormanda kiralık otomobilde bir kadınla cinsel birliktelik yaşadığı sırada, kendisini uyaran 15 yaşındaki U.Y’yi tehdit edip arabayla ezmeye çalıştı. Eski Kaymakam hakkında 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Ormanda cinsel birliktelik yaşadığı sırada yakalanan eski kaymakam için istenen ceza belli oldu
2022-04-18 19:19:38   Güncelleme: 2022-04-18 19:19:38    

Sabah Gazetesi Yazarı Dilek Yaman Demir’in haberine göre, 17 Temmuz 2021’de, korumasının kiraladığı otomobili Beykoz Kaynarca’daki ormanlık arazinin girişine park eden eski Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, bir kadınla cinsel birliktelik yaşadı.

Evine dönmek üzere yoldan geçen 15 yaşındaki U.Y’yi gören Ahmet Katırcı, 'Ne bakıyorsun? Utanmıyor musun?' diyerek çocuğu azarladı.

ARABAYLA EZMEYE ÇALIŞTI

U.Y, eski Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’yı şu sözlerle uyardı: 'Asıl sen utanmıyor musun? Burada insanların evi var. Benim gibi çocuklar geçiyor bu yoldan. Aileler var.' 

Bunun üzerine Ahmet Katırcı, 'Yürü lan, bacaklarını kırarım. Kaymakamım lan ben' dedi ve U.Y’nin üzerine yürüdü. Ahmet Katırcı, daha sonra U.Y’yi arabayla ezmeye çalıştı.

Çocuğun çığlık seslerini duyan komşular, olaya müdahil oldu. Eski Kaymakam, bölgeden uzaklaşırken 15 yaşındaki U.Y’yi şu sözlerle tehdit etti: 'Seni vuracağım. Bulacağım seni.'

6 YIL HAPİS İSTEMİ

Savcılık, yürütülen soruşturmanın sonucunda eski Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı hakkında 'Hayasızca hareketlerde bulunma ve silahla tehdit' suçlarından dava açtı. Savcılık, Ahmet Katırcı’nın 6 yıla kadar hapsini istedi.