Oryantal Asena küfürlü mesajı affetti!!

Ünlü oryantal, geçtiğimiz yılın temmuz ayında cep telefonuna küfürlü bir mesajın gelmesinin ardından savcılığa başvurmuştu.
Oryantal Asena küfürlü mesajı affetti!!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-12-27 04:46:48    

ASENA, cep telefonuna küfürlü mesaj yolladığı için mahkemelik olduğu Sümmani Ayağ'ı afetti. Ünlü oryantal, geçtiğimiz yılın temmuz ayında cep telefonuna küfürlü bir mesajın gelmesinin ardından savcılığa başvurarak mesajı atan kişinin bulunmasını istemiş ve şikayetçi olmuştu.

Soruşturma başlatan savcılık, araştırma sonucunda telefon numarasının Sümmani Ayağ'a ait olduğunu tespit etmişti. İfadesi alınan Ayağ, bir hemşehrisinin kendisine hakaret içerikli mesaj yolladığını, ona cevap yazmak isterken mesajını yanlışlıkla Asena'ya gönderdiğini söylemişti.

Dün İstanbul 33'üncü Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Oryantal Asena, avukatıyla katıldı. Asena'ya hakaret ettiği gerekçesiyle 6 aydan 2 yıla kadar hapsi istenen Ayağ ise katılmadı.

Ayağ'ı tanımadığını belirten Asena, “O mesajlar bir kadına değil, bir erkeğe yazılmış gibi. Şikayetçi değilim” dedi. Ünlü oryantalin şikayetini geri alması üzerine dava düştü.

Vehaber Menu