Oyuncu Melek Tanker'den taciz şikayeti: Seni rüyamda gördüm, kucağıma oturuyorsun

Oyuncu Melek Tanker, birlikte yaşadığı annesinin 61 yaşındaki nişanlısı Can A. tarafından taciz edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Kendisinden 30 yaş büyük olan Can A.'nın sözlü tacizleri ve tehditleri sonucu psikolojisinin bozulduğunu ileri süren Tanker'in şikayet dilekçesinde ilginç iddialar yer aldı.
Oyuncu Melek Tanker'den taciz şikayeti: Seni rüyamda gördüm, kucağıma oturuyorsun
2023-09-17 11:42:52   Güncelleme: 2023-09-17 11:42:52    

Sabah Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre yoga eğitmenliği yapmasının yanı sıra tiyatro ve dizilerde de oynayan Melek Tanker'in taciz iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

annesinin nişanlısı tarafından taciz ve tehditlere maruz kalan oyuncu Melek Tanker, soluğu savcılıkta aldı. Üvey babası Can A.'nın sözleriyle çılgına dönen Melek Tanker şikayetçi oldu. Şüpheli Can A. hakkında 'Cinsel taciz' suçundan soruşturma başlatıldı.

Tanker, birlikte yaşadığı annesi Huriye Ş. ve annesinin nişanlısı olan Can A.(61) arasında taciz skandalı patlak verdi.

Kendisinden 30 yaş büyük olan Can A.'nın evdeki sözlü tacizleri ve tehditleri sonucu psikolojisi bozulan Tanker, savcılığa koşarak suç duyurusunda bulundu.

'SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM'

Ünlü oyuncu, şikayet dilekçesinde şok edici iddialara yer verdi. Tanker, annesinin nişanlısının kendisine 'Seni rüyamda gördüm, kucağıma oturuyorsun, bana sarılıyorsun, başardım diyorsun' şeklinde cinsel içerikli sözler söylediğini ve tehdit ettiğini ileri sürdü.

Melek Tanker'in suç duyurusu üzerine annesinin nişanlısı olan şüpheli Can A. hakkında 'Cinsel taciz' ve 'Tehdit' suçlarından soruşturma başlatıldı. Savcılıkça ifadesi alınan şüpheli adam ise suçlamaları kabul etmeyerek ünlü oyuncu Melek Tanker'in iddialarını yalanladı ve iddiaların doğruluk payının olmadığını ifade etti.