Özdağ'dan Babacan'a: Hem CHP seçmeninin oyu ile TBMM’ye gireceksin hem CHP’yi küçümseyeceksin

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, önceki gün canlı yayında açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a yanıt verdi. Özdağ, Babacan'ın ''CHP'n kendi başına herhangi bir seçime girip Türkiye genelinde kazanması mümkün mü ya?' sözlerine ilişkin, 'Bana utanmazlığı anlatabilir misin derseniz aşağıdaki konuşma nefis bir örnek. Hem CHP seçmeninin oyu ile TBMM’ye gireceksin hem CHP’yi küçümseyeceksin. Üstüne üstlük 'Zafer Partisi’nin desteği ile Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı, CHP-Zafer Partisi protokolüne uymazdı' diyerek Kılıçdaroğlu’nu zan altında bırakacaksın' dedi.
Özdağ'dan Babacan'a: Hem CHP seçmeninin oyu ile TBMM’ye gireceksin hem CHP’yi küçümseyeceksin
2023-08-19 16:58:21   Güncelleme: 2023-08-19 16:58:21    

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, önceki gün katıldığı bir programda Babacan seçim dönemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Babacan, 'Neden bu kadar milletvekili verildi?' eleştirilerine, 'CHP kendi başına herhangi bir seçime girip Türkiye genelinde kazanması mümkün mü ya? Ya siz hayal mi görüyorsunuz? Bu ülke öyle bir ülke mi yani?' dedi.

Ümit Özdağ'dan yanıt geldi

Özdağ, sosyal medya hesabında Babacan'ın konuşmasını paylaşarak şunları söyledi:

'Bana utanmazlığı anlatabilir misin derseniz aşağıdaki konuşma nefis bir örnek. Hem CHP seçmeninin oyu ile TBMM’ye gireceksin hem CHP’yi küçümseyeceksin. Üstüne üstlük Zafer Partisi’nin desteği ile Kılıçdaroğlu seçimi kazansaydı, CHP-Zafer Partisi protokoluna uymazdı diyerek Kılıçdaroğlu’nu zan altında bırakacaksın. Takdiri CHP’ne oy veren değerli vatansever seçmenlerin takdirine bırakıyorum.'