Pandemi nedeniyle boğalara işkence yapamayan İspanyollar eziyete yeniden başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir boğalara eziyet edilemeyen İspanya'da işkence yeniden başladı. Boğaların tek çaresi yeni bir virüs salgını gibi görünüyor.
Pandemi nedeniyle boğalara işkence yapamayan İspanyollar eziyete yeniden başladı
2021-09-06 14:28:19   Güncelleme: 2021-09-06 14:28:19    

Boğalara yapılan çeşitli işkencelerin 'etkinlik', 'fuar' diye adlandırıldığı İspanya'da hayvanlara işkence başladı .İspanya’nın Kastilya-La Mancha bölgesinde yer alan Toledo şehrine bağlı Villaseca de la Sagra’da bugün başlayan işkenceler Kovid-19 salgınının başından bu yana ülkede ilk kez yapıldı. Salgın nedeniyle İspanya’da hala birçok kısıtlama devam ederken, yaklaşık 2 bin nüfuslu Villaseca de la Sagra kasabası ülkede hayvanlara eziyet edilen ilk şehir oldu.
Kasaba yetkilileri, Alfredo de hayvanlara işkence yapılması için güvenlik ve  önlemleri aldı. Kasabanın bazı caddelerinde sokağa çıkma yasağı uygulanırken, tribünlerde sosyal mesafe amacıyla kapasite düşürüldü. Ayrıca işkence yapılması için 10 boğa ve 900 koşucu ile sınırlandırıldı.

İşkencecilere bıçaklı saldırı girişimi

Villaseca de la Sagra boğa işkence arenasında bu sabah toplanan işkencecilere bıçaklı iki kişi saldırı girişiminde bulundu.