Patatesin yanına elma koyarsanız bakın ne oluyor?

İşte hayat kolaylaştıran bilgiler...
Patatesin yanına elma koyarsanız bakın ne oluyor?
2020-08-11 06:40:55   Mettre à jour: 2021-09-05 00:13:37    

Muzlu dondurma: Birkaç muzu dilimleyip dondurucuda donmalarını bekledikten sonra blendırdan geçirin dondurmanız hazır. Bu pratik tarifi ister yalnız başına ister tatlılarınızın yanında kullanabilirsiniz.

Muzlarınız sarı kalsın: Muzların rengini kaybettiklerinden şikayetçiyseniz bu yönteme hayran kalacaksınız. Eğer saplarını streçlerseniz daha uzun süre dayandıklarını göreceksiniz.

Patateslerinizi tomurcuklanmadan koruyun: Patateslerinizi bulundurduğunuz yere koyacağınız bir adet elma onların çimlenmesini sağlayan gaza engel olduğundan bunun önüne geçecektir.

Bıçak yerine diş ipi: Keklerinizii ve daha birçok şeyi daha düzgün ve dağılmadan kesmek için diş ipinden yardım alabilirsiniz.

Çaya ayrı bir tat ve koku vermek istiyorsanız kavanozun içine, bir dilim elma ya da portakal kabuğu atın. Hatta çay demlerken portakal ve limon kabuğunu rendeleyerek de kullanabilirsiniz.

Kül tablasını  zeytinyağıyla ıslatın. Kokuyu engelleyecektir.

Su içmeyi güzelleştirin: Su içmek günlük yaşamda oldukça önemli. Çocuklarınızı su içmeye teşvik etmek ya da misafirlerinize güzel bir sunum hazırlamak istiyorsanız buz kalıplarınızı suyla doldurmadan önce küçük meyvelerle doldurun ve öyle dondurun.

Çilek temizleyicisi: Çilekleri saplarından ayırmak için bir pipete danışın.