'PKK can çekişmekte, her yerinden dağılmaktadır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.
'PKK can çekişmekte, her yerinden dağılmaktadır'
2021-04-13 10:57:33   Güncelleme: 2021-04-13 12:12:57    

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle: 

'İnsanlık, tehlikeli bir girdabın ortasında çözümü gittikçe karmaşıklaşan bir bulmacının odak noktasındadır. Bir yanda süregelen kanlı çatışmalar, iç savaşlar, hâkimiyet kavgaları, kutuplaşmış ülkeler, ekonomik zorluklar varken, diğer yandan gözle görülemeyecek kadar küçük ama yıkımı devasa büyüklükte olan bir virüsün insanlığa meydan okuması söz konusudur.

Açlık, yoksulluk, yolsuzluk, terör kıtalara ambargo koyarken, ilkesiz yönetimler, iradesiz yöneticiler, itibarsız zihniyetler ne yazık ki beşeriyetin susadığı barış, refah ve huzur ufkunu perdelemektedir. İşte böyle bir süreçte Covid-19 hastalığı insanlığa musallat olmuş, hayatın normal akışını temelinden bozmuştur. Elbette her şey Allah'tandır, derdi veren Allah inanıyoruz ki şifayı da bahşedecektir. 

Önce tedbiri, sonra da tevekkülü rehber edinmeliyiz. Ramazan ayında sükunet içinde orucumuzu tutup ibadetimizi yaparken, insanlığın hal ve gidişatını gözden be gönülden geçirmesi zaruridir. Bu mübarek ayda, sevdiklerimize daha çok yönelerek, akıp giden hayatın biraz olsun hızını keserek virüsün yayılmasını engelleyebilir, bayramı aslına uygun olarak karşılayabiliriz. Vuslat için biraz daha dişimizi sıkmalıyız. 

Dar gelirli vatandaşlarımızı gözeterek, esnafımızın, çiftçimizin talep ve hassasiyetlerini dikkate alarak bugünkü darboğazdan çıkabiliriz. Seferberlik içinde hareket etmeliyiz. İnsan ve toplum sağlığının muhafazası, Covid-19'la mücadelenin başarıya ulaşabilmesi için kurallara uymalıyız. Dayanışmanın, empatinin, yardımlaşmanın güzelliklerini birlikte göstermeliyiz.

Allah'tan niyazım, bu mübarek ay hatrına, Covid-19 illetinden Türk milletini ve tüm insanlığı bağışlamasıdır. 

Terörle mücadele kararlılıkla, kahramanlkla sürdürülmektedir. Ocak ayında başlayan Eren Operasyonları yüksek bir moralle icra edilmektedir. PKK'nın kış aylarında yuvalandığı alanlar birer birer temizlenmektedir. Yaklaşık 2 haftalık bir zaman aralığında 16 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Karların erimesi ve baharın gelişiyle birlikte saklandıkları deliklerden fareler gibi çıkmaya başlayan teröristler, Türk milletinin gücünü bir kez daha görmüşlerdir. Onlar kaçacak, biz kovalayacağız. Onlar saklanacak biz bulacağız. Şehitlerimizin hesabını sonuna kadar soracağuz. Bölücü terör örgütünün sonu gelmiştir, PKK can çekişmekte, her yerinden dağılmaktadır. Bu kanlı ve hain şebeke, çocuklardan bile terörist devşirecek kadar alçaktır. Bunlardan biri olan Hamza Adıyaman, Hakkari'deki okulundan kaçırıldığında 8 yaşındaydı. Ailesi gözyaşı dökerek yıllardır evlatlarının yolunu gözlemiştir.

Kılıçdaroğlu'nun 'Ortak görüş olursa cumhurbaşkanı adayı olurum' demesi zamanla itibariyle üzerinde durulması gereken bir beyanat. Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından bu kadar eminse buyursun aday olsun. Korkakça değil, mertçe milletin huzuruna çıksın. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'nın adayı çoktan bellidir. Kılıçdaroğlu, geçen haftaki grup toplantısında işkembeden sallamıştır. CHP Genel Başkanı, yayladaki yoğurda mantı kesiyor. Sudaki balığa soğan doğruyor. Hayal peşinde koşuyor.
Kılıçdaroğlu milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş. 'LGBT Türk ailesi yapısını bozuyor mu?' sorusuna 'Hayır, bozmuyor' diyen birisinin ne milliyetçilikten ne manevi değerlerden söz etmeye, ne de adamım diye dolaşmaya hakkı vardır.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü