Prof. Aypay: Yönetim, istemediği hocalardan kurtulmak için Volkan Bayar'ı kullandı

Osmangazi Üniversitesi'nde 4 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı değerlendiren Prof. Dr. Ayşe Aypay, 'Üniversite yönetimi, istemediği hocalardan kurtulmak için Volkan Bayar'ı kullandı' dedi.
Prof. Aypay: Yönetim, istemediği hocalardan kurtulmak için Volkan Bayar'ı kullandı
2018-04-06 13:37:56   Güncelleme: 2018-04-06 13:37:56    

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Volkan Bayar, düzenlediği silahlı saldırıda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Araştırma Görevlisi Yasir Armağan ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı öldürdü.

Saldırının ardından Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Ayşe Aypay, 'Volkan'ı korumanın bedelini kim ödeyecek?' sözleriyle gündeme gelmişti. RS FM'de yayımlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Aypay, silahlı saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'VOLKAN BAYAR FETÖ'CÜDÜR'

'Başımız şu saatten sonra sağ olamaz. Dört tane gencecik arkadaşımızı kaybettik' diyerek sözlerine başlayan Aypay, 'Bir buçuk yıldır feryadımızı her yere duyurmaya çalışıyorduk. 15 Temmuz'dan sonra Volkan Bayar denilen bu kişi, FETÖ'yle mücadele adı altında bir sürü kişiyi şikayet etti. Şikayet ettikleri arasında benim eşim de var. Kendisi gerçek bir FETÖ'cüdür' diye konuştu.

'EŞİM KALP KRİZİ GEÇİRDİ'

Üniversite yönetiminin Volkan Bayar'ın iftiralarına itibar ettiğini belirten Aypay, 'Rektörlük, onun iftira dilekçelerine itibar ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılık işlem başlattı. Benim eşim yargılandı, beş buçuk ay hapis yattı. Bu iftiranın yüzünden eşimin kalbinde dört damarı tıkandı. Kalp krizi geçirdi' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü