Psikologlar ve öğrenciler: Eylem Şenkal diploman nerede?

Psikolog, psikiyatrist ve psikoloji öğrencileri best model, TV ünlüsü ve voleybolcu Eylem Şenkal'ın kendisini 'Psikolojik danışman' olarak tanıtmasına tepki gösterdi.
Psikologlar ve öğrenciler: Eylem Şenkal diploman nerede?
2020-05-08 18:02:55   Güncelleme: 2020-05-08 19:09:29    

Azra Kohen'in kendisini psikolog olarak tanıtmasına tepki gösteren sağlık emekçileri ve öğrencileri Eylem Şenkal'a da diploma sordu.

Sosyal medyada yaptıkları paylaşıma İstanbul Tabip Odası ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da etiketleyen sağlık emekçileri üzerinde 'Spor Psikolojisi Danışmanı Zeynep Eylem Şenkal' unvanının yer aldığı bir görsel paylaştı.

EYLEM ŞENKAL PSİKOLOJİ DANIŞMANI MI?

fransizlape.com isimli web sitesinde yer alan bilgiye göre Marmara Üniversitesi Spor Bilimlerinden mezun olduktan sonra sporcu psikolojisi konusunda çalışmalar yapmaya başladı. İngiltere Londra’da beş yıl kaldı ve burada BBP University’de yüksek lisans psikoloji eğitimini tamamladıktan sonra 'Premier League' takımlarından Chelsea ve Arsenal futbol kulübünde çalıştı. Şu anda İstanbul’da Fransız Lape hastanesinde sporcu psikolojisi danışmanlığı hizmeti vermektedir. 

 

 

ŞARKICI YELDA BAŞARAN DA YAŞAM DANIŞMANI OLDU

İstanbul Üniversitesi Cerrah Paşa Fakültesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde eğitim gören şarkıcı Yelda Başaran da psikoloji alanına geçiş yaptı.

Vehaber Menu