REİNA SALDIRGANININ ÇIKARDIĞI MONTUN CEBİNDEN 500 TL ÇIKTI

Saldırganın silahı bel hizasında tutarak yürüdüğü, daha fazla zayiat vermek için karşısındaki insanların bel üstlerine doğru ateş ettiği belirtildi.
Reina saldırganının çıkardığı montun cebinden 500 TL çıktı
2017-01-02 16:46:34   Güncelleme: 2017-01-02 16:46:34    

Polisin, saldırganın Zeytinburnu’ndan taksiye bindikten sonra Reina’ya gittiğini tespit ettiği bildirildi. Saldırganın trafik yoğunluğu nedeniyle ünlü gece kulübüne kısa mesafe kala taksiden indiği ve yaklaşık 4 dakika yürüyerek Reina’nın kapısına gittiği öğrenildi.

Saldırıyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen İstanbul Emniyeti’ndeki uzmanlar, silahı tutuş biçiminden ve kullandığı silah markasından saldırganın profesyonel, savaş eğitimi alan biri olduğu ihtimali üzerinde duruyor.

Saldırganın silahı bel hizasında tutarak yürüdüğü, daha fazla zayiat vermek için karşısındaki insanların bel üstlerine doğru ateş ettiği belirtildi. Saldırganın kolay kolay tutukluk yapmayan ve mermisi büyük olan Kalaşnikof silahı bilerek seçtiğinin de tahmin edildiği kaydedildi.

25 YAŞLARINDA KIRIK TÜRKÇE’Sİ VAR

Olay sonrasında yapılan araştırma ve güvenlik kamerası incelemelerinde, teröristin saldırı sonrasında üzerindeki montu çıkarıp yaşanan panikten faydalanarak kaçtığı belirlendi.

Vehaber Menu