SAHİLDE ÇOCUKLARIN KARŞISINDA MASTÜRBASYON YAPTI!

Avcılar Denizköşkler'de çocuklara bakarak mastürbasyon yaptığı öne sürülen şahıs darp edildi.
Sahilde çocukların karşısında mastürbasyon yaptı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İstanbul Avcılar'daki bir çocuk parkında sapık olduğu iddia edildi. Yasemin Yılmaz adlı sosyal medya kullanıcısı, yaşananları şu ifadelerle anlattı:

''Bu gun saat 19:00 sularinda denizkoskler sahilde gonullusu oldugum kedi evinin icinde bulundugu cocuk parkina kedilere bakmaya gittigimde yaslari alti ile onbir civari olan salincaklarda oynayan uc dort kiz cocugunun karsisinda bir adamin cimenlerin ustune uzanmis onlari seyrettigini gordum. Ilgimi cektigi hatta biraz rahatsiz oldugum icin kedilerin mamalarini verip orada oyalandim. Adama tekrar baktigimda kiz cocuklarinin karsininda masturbasyon yaptigini gordum.

Cevreden yardim istemeyi dusundum sahil dolu olmasina ragmen parkta bizden baska kimse yoktu.Cep telefonum yanimda degildi. Ama yine de bu surecte kendimi kaybetmisim. Ustune bagira cagira yurumeye basladigimda o pantolulunu indirmis duvara donup idrarini yapar pozisyona gecti. Sonrasinda bagira cagira elimdeki anahtarla sirtina vurmaya basladim. Fakat kosarak uzaklasti. Hizli hareket ettigi ve olayin sokunda oldugum icin gozden kaybettim. Eve gittim.Serdarla beraber tekrar aradik polise / guvenliklere vs vs haber verdik . Ama nafile.. 

1.80 civari boylarda, zayif , kot pantolon ve kirmizi cizgili tisortu vardi''