Sahte penis kullanan sevgilisini mahkemeye verdi!

İngiltere Chester Crown'da 2 yıl boyunca sevgilisini erkek zanneden kadın durumun farkına varınca şikayetçi oldu.
Sahte penis kullanan sevgilisini mahkemeye verdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

BBC'de yayınlanan habere göre ismi mahkeme kayıtlarında gizli tutulan genç bir kadın, 2011'de Facebook üzerinde oldukça çekici bulduğu bir erkekle tanıştı. Kendini 'Kye Fortune' diye tanıtan adamla buluşan genç kadın onunla defalarca birlikte oldu.

 

Mahkeme kayıtlarına göre 2013 yılına kadar otellerde ve genç kadının evinde birlikte kalan ikili, pek çok kez ilişkiye girdi. İlişki sırasında aşağıdakine benzer bir maske kullanan genç kadın için olaylar silsilesi böylece başlamış oldu.

İlişkileri sırasında Kye'ın özel isteği üzerine genç kadının gözleri hep bağlıydı. Gözlerini kapatmasını istemesinin gerekçesini ise şöyle açıklamaıştı: "Bir trafik kazası geçirdim ve vücudumdaki yaralardan utanıyorum" .Aynı zamanda kaza yüzünden beyninde tümör oluştuğunu da söyleyen Kye'a acıyan ve onun bu isteğini yerine getiren genç kadın, sevgilisiyle 2 yıl boyunca gözleri bağlı bir şekilde birlikte oldu.

 

2013 yılında ikilinin son kez ilişkiye girdikleri sırada gözlerindeki bağı çözen genç kadın şok edici bir gerçekle karşılaştı. Kye aslında bir kadındı! 2 yıl boyunca ilişkiye girerken sahte bir penis kullanmıştı! Kye'ın gerçek adı ise Gayle Newland'dı. 25 yaşındaki Gayle, 2 yıl boyunca genç kadına erkek rolü yapmıştı.

TAKMA PENİS SUÇ ALETİ SAYILDI

Yaşadığı olayın şokuyla mahkemeye başvuran genç kadın, Gayle'i dava etti. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan davada Yargıç Roger Dutton, Gayle'in kullandığı takma penis için "cinsel saldırı amaçlı suç aleti" tanımını kullandı ve bunun bir suç olduğuna karar verdi. Mahkemeye babası ile gelen Gayle, göz yaşları içerisinde "Ben suç işlemedim. İşlemediğim bir suç için beni cezalandıramazsınız." diyerek bağırdı.

Jüri ve yargıçın ortak kararıyla sahte bir penisle, genç kadına saldırıda bulunduğuna karar verilen Gayle, kurbandan faydalanmak ve psikolojisine zarar vermek suçlarından mahkum edildi. Kefaletle serbest bırakılan Gayle "Ben sadece fantezi yapıyordum, bunun adı roleplay suç değil." yorumunda bulunurken kurbanın mahkemede göz yaşları içerisinde "Keşke o maskeyi daha önce çıkartsaydım." dediği duyuldu.

Vehaber Menu