Saldırgan, dayaktan sonra çocuğa cinsel istismar için ormana götürdü, çocuk kıl payı kurtuldu

İstanbul Tuzla’da erik yiyen çocuğun attığı çekirdek aracına isabet eden adam, çocuğu öldüresiye dövdü. Çocuğa yumruk atıp yerlerde sürükleyen adam, vatandaşların bağırmasıyla kaçarken, öldüresiye dayak kameralarca kaydedildi.
Saldırgan, dayaktan sonra çocuğa cinsel istismar için ormana götürdü, çocuk kıl payı kurtuldu
2019-04-30 10:51:18   Güncelleme: 2020-08-23 13:52:50    

Tuzla Aydınlı Mahallesi’nde önceki gün, iddiaya göre, arkadaşlarıyla erik yiyen 12 yaşındaki küçük çocuk eriğin çekirdeklerini yola attı. Bu sırada çekirdeklerden biri yoldan geçen otomobile geldi. Çekirdeği taş sanan adam çocuğu kovalayıp yakaladı. Çocuğa ilk önce yumruk atan maganda yere düşen çocuğa bu kez tekme atmaya başladı.

Küçük çocuğu öldüresiye döven saldırgan hızını alamayarak çocuğu yakındaki ormana sürüklemeye başladı. Bu sırada bir vatandaş ormana doğru koşarak magandaya polisi çağıracağını, çocuğu bırakmasını söyledi.

İrem Kara isimli bir sosyal medya kullanıcısı, saldırganın çocuğu ormana götürüp cinsel istismarda bulunacakken yakalandığını yazdı.

AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent de olay hakkında şu mesajı paylaştı:

'Gelen bilgiler dayaktan sonra tecavüz etmek için ormana götürmüş olması. Çoçuğun kıl payı kurtulması.. Filmlerde bile böyle kötü bir olay yoktur! Bu adam bulunmalı hepimizin çocuğu tehlikede! Dayak yiyen çocuğumuzun davasına müdahil olacağız avukatlarımız ilgilenecektir!