Sarıyer'de kamyonet şoförü ve 1 market çalışanı devrilen paletteki su kolilerinin altında kaldı

Sarıyer’de, bir zincir markete getirilen su dolu pet şişeler, paletle kamyonetten indirildikten sonra şoförle bir market görevlisinin üzerine devrildi. İşçi kendi imkanlarıyla devrilen suların altından çıkarken kamyon şoförü çevredeki vatandaşların da yardımıyla kurtarıldı. Yaralanan şoförün hastaneye kaldırıldığı olay anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Sarıyer'de kamyonet şoförü ve 1 market çalışanı devrilen paletteki su kolilerinin altında kaldı
2023-09-15 19:36:51   Güncelleme: 2023-09-15 19:36:51     ©DHA

Ayazağa Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir lojistik firmasında şoför olarak çalışan İbrahim A., sipariş edilen su dolu pet şişeleri teslim edeceği zincir market şubesi önünde kamyonetini park etti. Şoför, pet şişeleri palete yükledikten sonra market çalışanlarına yardım etmek için aşağı indi. Kadın çalışan forklift yardımıyla paleti çekerken, İbrahim A. ile bir market çalışanı ürünlerin devrilmemesi için destek verdi. Forklift kaldırıma çıkarılırken dengesi bozuldu ve  palet yan yattı. Kamyon şoförü ve market çalışanı devrilen ürünlerin altında kaldı. Market görevlisinin üzerine şans eseri daha az ürün düştüğü için kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Çevredeki vatandaşların da yardımıyla İbrahim A. kurtarıldı.

Olay yerine gelen ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan şoförün kaburga kemiğinde kırıklar olduğu öğrenildi. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından babası ve ağabeyiyle birlikte yardıma koştuklarını belirten Ege Tuna, 'Bir ses duydum. Hemen geldiğimde adamın üzerine mal devrilmişti. Yardıma koştuk, adamı oradan çıkardık. Durumu kritikti, göğsünden hasar almıştı, konuşamıyordu. Ambulans geldi ve yaralıyı alarak hastaneye götürdü' dedi. 

Efe Tuna ise 'Evde oturuyordum, bir ses duydum. Bağrışmalar duydum, paletin altında birisi kalmıştı. Yardıma koştuk, suları atmak için. Sonra ambulans geldi' diye konuştu.