Seçil Erzan dosyasında ismi geçen Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere disipline sevk edildi; zabıta amiri görevden alındı!

Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'ın dosyasında adı geçen Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere, disiplin kuruluna sevk edildi. Erzan'ın Çorlu'da annesi için aldığı eve aracılık eden ve kendisinin de dolandırıldığını iddia eden Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül de görevinden alındı.
Seçil Erzan dosyasında ismi geçen Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere disipline sevk edildi; zabıta amiri görevden alındı!
2023-12-01 19:51:34   Güncelleme: 2023-12-01 19:51:34    

Kamuoyunda 'yüksek kârlı gizli fon' adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasının baş sanığı olan DenizBank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi belediye meclis üyesi Nuri Köşkdere, partisinin ilçe teşkilatı tarafından disiplin kuruluna sevk edildi.

DHA'da yer alan habere göre, Seçil Erzan'ın, memleketinde annesinin oturması için aldığı ve 21 gün sonra sattığı ev ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Erzan'ın evi almasına aracılık eden ve kendisinin de dolandırıldığını iddia eden Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül, görevinden alındı.

Seçil Erzan, Önderler Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi'nde 8 Aralık 2022'de bir daire satın aldı. Erzan'ın dolandırıldığı kişiler arasında bulunduğu belirtilen Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül aracılığı ile alınan dairede oturacak annesinin rahat girip, çıkabilmesi için giriş kat tercih edildi.

Ekonomik olarak zora düşen Erzan, daireyi satın aldıktan 21 gün sonra, 29 Aralık 2022'de daireyi 3 milyon TL civarında bir bedelle sattı. Emlak danışmanları, bugün o bölgedeki daire fiyatlarının 8-10 milyon lira arasında değiştiğini söyledi.