Seçil Erzan'ın telefonunda Fulya Terim'le mesajları ortaya çıktı: Fulya Hanım, böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir

Kamuoyunda 'yüksek karlı gizli fon' adıyla dolandırıcılık davası dosyasına giren, eski Denizbank Şube Müdürü olan sanık Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan önce kırdığı iddia edilen telefonunda yer alan mesaj kayıtları arasında Erzan’ın, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim ile mesajlaşmaları da ortaya çıktı. Fulya Terim'in Erzan’a, '24.01.2023 tarihinde 1 adet 16.000,00 USD tutarında döviz satış işleminiz gerçekleşmiştir. Seçilcim selam böyle bir mesaj geldi' diye mesaj atması üzerine cevap olarak Seçil Erzan’ın, 'Sizin hesabına gönderttim Fulya Hanım arada böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir :)' şeklinde karşılık verdiği tespit edildi.
Seçil Erzan'ın telefonunda Fulya Terim'le mesajları ortaya çıktı: Fulya Hanım, böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir
2024-01-03 09:37:58   Güncelleme: 2024-01-03 09:37:58    

DHA'da yer alan habere göre, Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Denizbank'ın Levent'teki şube müdürü Seçil Erzan'ın beyaz kırık telefonu ve bir sim kartının incelenmesi sonucunda yapılan çözümlemelere ilişkin rapor tamamlandı. Bilirkişi raporu davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesine ulaştı.

Toplam 553 sayfalık raporda, arka kasasının kırılmış ve parçalanmış olan telefonda Erzan'ın öncelikle sanıklarla ve müştekilerle mesajlaşmaları, sonrasında Erzan'ın avukatının belirttiği isimlerle mesajlaşmaları ve daha sonrada telefon içerisinde yer alan mesajların dökümü yapıldı. Rapora göre, Erzan'a ait telefondaki 181 bin 538 mesaj incelendi.

Bilirkişi raporunda, Erzan ile Selçuk İnan arasında çok az sayıda mesajlaştığı görülürken Emre Belözoğlu ile ise herhangi bir mesajlaşmada bulunmadığı belirlendi. Bilirkişi raporunda Seçil Erzan’ın Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı ile ise mesajlaşmalarının olduğu ancak dava konusuyla alakalı olmadığı ifade edildi. Rapora Arda Turan ve Terim’in eşi Fulya Terim ile Seçil Erzan arasında geçen konuşmalar yer aldı.

DHA'ya göre, Fulya Terim ve Erzan arasında geçen mesajlar ise şöyle:

Fulya Terim; Sayın FULYA ADALET TERIM, 24.01.2023 tarihinde 1 adet 16.000,00 USD tutarın da Döviz Satış işleminiz gerçekleşmiştir. Seçil’cim selam böyle bir mesaj geldi.

Seçil Erzan; Sizin hesabına gönderttim Fulya Hanım arada böyle parça parça sürprizlerimiz olabilir :)

Fulya Terim; Hahahahahahahaha

Seçil Ezan; Nur abla ile bir konu görüştüm sizinle bugün konuşacak eğer onu yapabilirsek çok çok yüklü bir şeyi almış olacağız

Fulya Terim; Ok konuşurum ben

Seçil Erzan; Nasıl yaparız bilmiyorum ama sizden başkası da yapamaz

Fulya Terim; Tamam canım nur geliyo konuşuruz