SEDAT PEKER'DEN ERDOĞAN'A: YÜCE ALLAH BİLİYOR, KENDİSİNİ SEVİYORUM!

Sedat Peker, Erdoğan'ı sevdiğini söylerken 'kendisine düşman olan güruha bakarak yine ona destek olurdum' dedi.
Sedat Peker'den Erdoğan'a: Yüce Allah biliyor, kendisini seviyorum!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Sedat Peker, Erdoğan'a destek açıklamalarını sürdürüyor. Sosyal medyadan Erdoğan'a ilişkin bir yazı kaleme alan alan Peker, şu ifadeleri kullandı:

Sayın TAYYİP ERDOĞAN ile ilgili görüşlerimi dile getirdiğim bazı arkadaşlar ise aynı memleketten olduğumuz için hemşehricilik duygusuyla benim bu şekilde düşündüğümü ve bunları dile getirdiğimi söylüyorlar. Ben hemşehrilik konusunda çocukluğumdan beri hassasiyeti olan bir insanım. Bunu beni tanıyan herkes zaten bilir. Ancak beni tanıyanlar yine bilirler ki; adalet ve ülke yönetimi söz konusu olduğunda değil hemşehrim, mezardan babam çıksa dahi onu bile tanımam. Sohbetlerimizin sonunda arkadaşlarımızın bazıları; "Peki,REİS sen seviyor musun? Nefret mi ediyorsun? Öldürmek mi istiyorsun?'' diye sorduklarında verdiğim cevap; ''YÜCE ALLAH biliyor ben insan olarak kendisini seviyorum. Ancak biraz önce örnek verdiğim insanlar gibi eğer nefret etseydim ya da öldürmek isteseydim bile (YÜCE ALLAH korusun.) kendisine düşman olan güruha bakarak yine ona destek olurdum."

"Almanya, Amerika, İsrail, İran, Esed, Aydın Doğan, TÜSİAD, Paralel Yapı, PKK, KCK, HDP, IŞİD, DHKP-C, Rothschild, Bild, yani kısacası TÜRK - İSLAM dünyasının düşmanları sana karşıysa hiç merak etme bu millet de senin yanında olacaktır USTA."