SEDAT PEKER’İ TEHDİT EDEN ‘HANIMAĞA’ KORONAVİRÜS AŞISINI BULDUĞUNU İDDİA ETTİ

Koronavirüs vakaları sebebiyle çıkan aftan yararlanıp tahliye olan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile Sedat Peker arasinda geçen etek muhabbetinden sonra Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'un Sedat Peker'i tehdit videosu gündeme gelmişti, Akkuş koronavirüsü 24 saatte geçiren aşı bulduğunu iddia etti.
Sedat Peker’i tehdit eden ‘Hanımağa’ koronavirüs aşısını bulduğunu iddia etti
2020-05-09 09:06:35   Güncelleme: 2020-05-09 11:23:03    

Polislik mesleğinden atılan Güniz Akkuş'un, sabıkalı kişilerden oluşturduğu bir çeteyle eğlence mekanlarını haraca bağladığı iddia ediliyor, oluşturduğu bu çete ile haraca bağladığı eğlence mekanlarını basan ve 1 kişiyi yaralamakla suçlanan Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş, 3 yıl hapis cezası almış ve 3 yılın sonunda tahliye olmuştu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'i tehdit eden Güniz Akkuş yayınladığı videodan Sedat Peker'e şöyle seslendi: ''Bana bak Sedat, sana 10 gün müddet veriyorum. Delikanlı gibi karşıma çık. Yoksa gerçek vatan sevdalıları kardeşim bir gece ansızın senin ziyaretine gelecek.''

AŞI BULDUĞUNU İDDİA ETTİ

Güniz Akkuş, bir süre önce İnstagram hesabındaki paylaşımıyla Kovid-19 aşısını bulduğunu iddia etti. 'Bana inanmayan varsa bana hastalık bulaştırsın, aşıyı bulduk. Bu videoyu her yere ulaştıralım.' dedi.