Selvi: Çok kalabalık mitingler yapmak demek seçimlerin öyle sonuçlanacağı anlamına gelmiyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP'nin Mersin mitingini değerlendirdi ve 'Çok kalabalık mitingler yapmak demek seçimlerin öyle sonuçlanacağı anlamına gelmiyor' ifadelerini kullandı.
Selvi: Çok kalabalık mitingler yapmak demek seçimlerin öyle sonuçlanacağı anlamına gelmiyor
2021-12-06 12:32:35   Güncelleme: 2021-12-06 12:32:35    

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi üzerinden, AK Parti'nin ekonomiyi düzeltirse kimsenin önünde duramayacağını savundu.
Selvi, şu ifadeleri kullandı:
'Mitingler demokrasi bayramıdır. Siyasi partilerin mitinglerinin kalabalık olmasından memnun olmak gerekir. Çünkü o zaman, kitleler çare olarak siyaseti görür. Eğer siyaset halkın umudu olmaktan çıkarsa o zaman devreye başka şeyler girer. Hem çok kalabalık mitingler yapmak demek seçimlerin öyle sonuçlanacağı anlamına gelmiyor. Muharrem İnce’nin Maltepe mitingi az mıydı? Cumhuriyet mitinglerine katılım yüksek değil miydi? Sonuç ne oldu? Önemli olan milletin sandıkta vereceği karar. AK Parti’nin rakibinin Kılıçdaroğlu ya da Akşener olmadığını, 'Ekonomi Partisi' olduğunu söylerken, ona işaret etmek istiyorum. AK Parti ekonomiyi düzeltirse kimse önünde duramaz. Seçim sonuçlarını sokaklar değil, sofralar belirler.'
 

Vehaber Menu