Selvi: Şimdiden uyarayım, Ekrem İmamoğlu’nu hafife almayın

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak 'Şimdiden uyarayım. Ekrem İmamoğlu’nu hafife almayın. Uzun bir yolun henüz başında olduğunun, büyük bir geleceğe dönük ilk adımları attığının farkında olan birisi' dedi.
Selvi: Şimdiden uyarayım, Ekrem İmamoğlu’nu hafife almayın
2019-04-18 08:38:50   Güncelleme: 2022-03-29 13:59:21    

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, dün mazbatasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı görevine başlayan Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak 'Şimdiden uyarayım. Ekrem İmamoğlu’nu hafife almayın' dedi. Selvi, 'Uzun bir yolun henüz başında olduğunun, büyük bir geleceğe dönük ilk adımları attığının farkında olan birisi' ifadesini kullandı.

Selvi, 'İmamoğlu ile yeni dönem' başlığıyla yayımlanan yazısında 'Ekrem İmamoğlu, 17 gün sonra dün mazbatasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu' hatırlatmasında bulundu.

Selvi yazısında şunları kaydetti: 

’Hiçbir insanımı, hiçbir hemşehrimi ayırt etmeyeceğim. Bana oy versin, vermesin herkesin belediye başkanıyım’ dedi. Şimdiden uyarayım. Ekrem İmamoğlu’nu hafife almayın. Uzun bir yolun henüz başında olduğunun, büyük bir geleceğe dönük ilk adımları attığının farkında olan birisi. AK Parti’nin YSK’ya yaptığı iptal başvurusu nedeniyle Ekrem İmamoğlu’nun önünde aşılması gereken engeller duruyor ama büyük fotoğrafa odaklanmakta yarar var. İmamoğlu göreve başladıktan sonra YSK kararıyla mazbatası iptal edilip başkanlığı düşürülürse, büyük bir mağduriyet oluşturacağı hesaba katılmalı. Seçimlerde Türk halkının mağdurun yanında yer alacağı akıldan çıkarılmamalı.

Vehaber Menu