Seren Serengil ve Bircan Bali'nin ekonomi sohbeti sosyal medyada gündem oldu: 'En normal ev kirası 100 bin TL'

Seren Serengil ve Bircan Bali'nin sabah kuşağında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' isimli programda yaptıkları ekonomi muhabbeti sosyal medyada gündem oldu.
Seren Serengil ve Bircan Bali'nin ekonomi sohbeti sosyal medyada gündem oldu:
2022-10-09 19:16:54   Güncelleme: 2022-10-09 19:16:54    

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı sabah kuşağı programında programın sunucuları Seren Serengil ile Bircan Bali'nin kira konuşması gündem oldu. Bircan Bali'nin metrobüs fiyatını bilmeyip başka birinden öğrenmesiyle başlayan sohbet, Seren Serengil'in normal bir evin kira ücretini 100 bin TL ile 80 bin TL olarak açıklamasıyla devam etti.

'10 bin TL'ye kira yok'

Bircan Bali, 'Bizim Eray’a ‘Metrobüs ne kadar?’ dedim. 14 TL dedi. Ulaşım dünyanın en pahalı şeyi oldu çünkü tabii benzin fiyatları.' dedi. Seren Serengil ise konuyu kiralara getirerek 'Bir şey söyleyeceğim, en normal kiralar 100 bin liradan, 80 bin liradan falan başlıyor yani… En kötü evler 50 bin lira. Yani 10 bin liraya kira yok' dedi.

Bircan Bali konuşmanın devamında 'Ne çok fahiş biliyor musun? Yardımcı fiyatları. Temizlik için. Asla karaborsa yok. Bulamıyorsun zaten' yorumunda bulundu. Serengil ise '15 bin lira. Aylık kadın 15 bin lira' diyerek sitem etti.