Seyhan ve Çukurova belediyelerine 'rüşvet' operasyonu

Adana’da Seyhan ve Çukurova belediyelerine yönelik rüşvet, resmi belgede sahtecilik ve imar yolsuzluğu soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyonda 58 kişi gözaltına alınırken, belediye binaları ve şüphelilerin adreslerinde aramaların sürdüğü bildirildi.
Seyhan ve Çukurova belediyelerine
2023-09-29 09:54:50   Güncelleme: 2023-09-29 09:54:50     ©DHA

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesine bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ve Çukurova belediyeleri hakkında yürütülen ‘rüşvet’, ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘imar yolsuzluğu’ soruşturması kapsamında 61 kişi hakkında verilen gözaltı kararı sonrası kişilerin adreslerine ve belediye binasına şafak vakti operasyon düzenledi.

Operasyonda, aralarında eski Çukurova Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali A., eski imar müdürü Hasan U., Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürleri ve çok sayıda belediye çalışanının da olduğu 58 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Adreslerde ve belediye binalarındaki aramaların sürdüğü bildirildi.