SIĞIRI ÖLDÜRÜP YİYEN KİŞİ ÖLDÜRÜLDÜ!

Hayvan cesedi yemenin yasaklandığı Hindistan'da, bir sığırı öldüren ve cesedini buzdolabında saklayan aile cezalandırıldı. Öfkesini alamayan halk sığırı öldürüp yiyen kişiyi öldürdü.
Sığırı öldürüp yiyen kişi öldürüldü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Hayvan öldürmenin ve yemenin yasaklandığı Hindistan'da sığırı öldürüp buzdolabında saklayan kişi öldürüldü.  Bu yasakların uygulandığı Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde yaşanan olayda Muhammed Ahlak'ın kapısı kırıldı ve aile cezalandırıldı, öfkesini alamayan halk Ahlak'ı öldürdü.

Üst düzey polis görevlisi  AFP ajansına yaptığı açıklamada "Ailenin sığır eti yediği, yakındaki Hindu tapınağında duyurulmuş" dedi. Linç edilen Muhammed Ahlak'ın 18 yaşındaki kızı Sacide,  köyden 100 kadar kişilik bir grubun saldırdığını söyledi. Sacide, "Sığır eti yediğimizi söyleyip kapıları kırdılar, babamı ve abimi dövmeye başladılar. Babamı dışarı çekip taşlarla vura vura dövdüler" diye sürdürdü.

Köylüler olayla ilgili gözaltıları protesto ederek polisle çatıştı. Köyde, olayla ilgili tutuklamaları protesto eden kalabalıkların da polisle çatıştığı ve çok sayıda aracı tahrip ettiği de bildiriliyor.Hindistan'ın Uttar Pradeş de dahil 11 eyaleti ile iki özerk bölgesinde inek, öküz, boğa, dana kesimi yasaklanmıştı.